Ciutat

El presumpte autor del tiroteig a Campoamor, enviat a presó

El presumpte autor del tiroteig a Campoamor del passat dissabte ha estat enviat a presó

D.S.

El presumpte autor del tiroteig a Campoamor del passat dissabte ha estat enviat a presó després de passar a disposició judicial als Jutjats de Sabadell.

L’individu, de nacionalitat dominicana, se l’identifica com el responsable dels trets dirigits a un altre individu, encara convalescent, a la plaça Picasso del barri sabadellenc, segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra.

El vehicle de color blanc amb el sostre negre, segons les identificacions realitzades per testimonis oculars, va ser clau per detenir-lo –sense que el sospitós oposés resistència– tan sols unes hores després per la policia catalana.

El jutjat de guàrdia, el número 1 de Sabadell, ha acordat presó provisional sense fiança per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. A banda, també li atribueix tinença il·lícita d’armes. La causa queda ara a càrrec del jutjat d’instrucció número 5.

Una venjança?

Segons els primers indicis, el cas podria tenir vinculacions amb el narcotràfic o bé el joc, entre algunes de les suposicions. El suposat autor material, ja detingut, ha passat aquest dimarts a disposició judicial.

Una venjança, principal hipòtesi sobre el tiroteig a Campoamor

L’home ara tancat a presó seria “pròxim” a la víctima, segons han les mateixes fonts dels Mossos a aquest diari. De fet, apunten que el suposat autor i la víctima tindrien “una relació prèvia clara”.

Comentaris
To Top