ESPORTS

La IV Supercopa de Catalunya arriba a la Creu Alta

D'esquerra a dreta: Marisol Martínez, Xavier Vilajoana, Joan Soteras, Maties Serracant, Gerard Figueras, Ignasi Mas-Bagá i Bruno Batlle / llUÍS fRANCO

Aquest dimecres s’ha presentat a la Casa Duran la IV edició de la Supercopa de Catalunya que es disputarà el pròxim dia 6 de març (18.45 h) entre el FC Barcelona i el Girona FC. Una final que per primera vegada se celebrarà a la Creu Alta i que l’arbitrarà el sabadellenc David Medié.

Amb la presència d’una trentena d’assistents i nombroses personalitats del món del futbol català, el president de la Federació Catalana de Futbol Joan Soteras ha explicat que espera que aquesta nova edició “surti més que bé” perquè com a sabadellenc “jugo a casa”. Tanmateix ha explicat el motiu pel qual aquesta Supercopa se celebrarà a la ciutat davant el temor de veure “un estadi mig buit”. D’aquesta manera s’assegura que l’estadi creualtenc presentarà un aspecte de “festa” tot i reconèixer que “tenim més peticions de les que podem donar i demanem disculpes a qui no pugui venir”. Així doncs s’assegura que la Creu Alta presentarà un ple a vessar. En darrer lloc, i no menys important, ha volgut agrair a FC Barcelona i Girona FC “tot l’esforç que fan per estar a la final i al costat del país”.

La presentació també ha comptat amb els representants del consistori, l’alcalde de Sabadell Maties Serracant i la tinent i regidora d’Esports Marisol Martínez. Ambdós han coincidit que per a la ciutat això “és una festa” i “un luxe” poder comptar amb “esport d’alt nivell” en una cituat que tal com ha assegurat Martínez “som una ciutat esportiva”.

El representant del FC Barcelona Xavier Vilajoana ha volgut deixar clar “tots els títols són importants” i que, per tant, l’objectiu “serà intentar guanyar el títol més important del país”. En la mateixa línia Ignasi Mas-Bagá, director General del Girona ha explicat que “per nosaltres és un premi poder estar en aquesta final després del gran any en el nostre debut a Primera Divisió”. No per tenir al seu davant el rei de títols en aquesta competició (2) el conjunt gironí renunciarà d’un bon principi al triomf: “tenim ganes de guanyar i ho afrontem amb molta il·lusió, humilitat i ambició”.

Comentaris
To Top