Ciutat

El Mercat Central premia les tres millors disfresses infantils

Alguns dels participants, moments abans de començar el concurs / X.O

El Mercat Central ha viscut aquest matí el seu tradicional concurs de disfresses infantils. 38 nens i nenes han participat engalanats amb les millors mudes de carnestoltes, alguns molt clàssics com la caputxeta vermella, un bomber o un policia municipal, però d’altres han sigut originals, com el segon finalista que anava disfressat de Bumblebee de la pel·lícula Transformers.

 Un jurat format pel director del D.S., Abert Solé; el propietari de Vidal Papers, Josep Maria Vidal; la responsable de Medievalia, Maria Jesús Ramos i Maria González, en representació de Ràdio Sabadell, ha valorat les disfresses dels participants per l’elaboració, l’originalitat, i el maquillatge i els seus complements. Cadascun d’aquests elements es valoraven sobre deu i els millors puntuats han sigut els tres finalistes.

 Els guanyadors han sigut els germans Dídac i Laia Sánchez Martín disfressats de personatges de la pel·lícula Coco. La segona posició ha estat pel Joel Encinas Guerrero, amb la seva espatarrant disfressa de Bumblebee, i el tercer classificat ha sigut el Yabsera Fernández de Retana, amb una disfressa de Hagrid de Harry Potter. Tots tres s’han endut un Hoverboard.

Maquillatge mexicà i un drac fet a casa

El duo format pel Dídac i la Laia Sánchez van començar a preparar-se al nadal. Tots dos anaven maquillats amb tatuatges mexicans a la cara i portaven un drac que han construït ells amb ajuda dels seus pares. La seva mare, la Marga, assegurava que aquella part de la disfressa era la que havia costat més treball.

El Dídac i la Laia / X.O

Un transformer de veritat

El Joel Encinas anava disfressat de Bumblebee, el mític personatge de la pel·lícula Transformers. La seva disfressa era una elaboració artesanal d’un amic del seu pare. Al igual que a la pel·lícula, el Joel podia passar de robot a Chevrolet Camaro en un moment. “He vist les tres primeres pel·lícules i m’agraden molt”, explicava. El que més li agrada del carnaval es celebrar-ho amb els amics i reconeix que quasi sempre es disfressa per donar por, i aquest era el seu primer concurs.

El Joel Encinas / X.O

Un repetidor entre els finalistes

“M’he disfressat de Hagrid perquè els meus amics van decidir que la temàtica seria Harry Potter”, explicava el Yabsera. La perruca i la barba eren comprades, però la resta de roba eren peces que li havia agafat al seu pare, la seva mare bromejava i deia que les botes eren “les sabates velles del pare”. El Yabsera ja havia concursat en altres concursos de disfresses i va guanyar un amb un cosplay de Chubaca d’Star Wars.

El Yabsera Fernández disfressat de Hagrid a l’esquerra / X.O

Comentaris
To Top