ESPORTS

Emotiva jornada al Club Natació amb la Diada del Consell d’Honor

Un moment de l'acte presidit per Claudi Martí i Josefina Pèlachs/Manel Camps

La 69a edició de la Diada del Consell d’Honor del Club Natació Sabadell ha viscut una matinal força emotiva amb l’entrega de les tradicionals insígnies als socis més fidels i també els reconeixements en diferents àmbits de l’entitat instaurats per la junta del mateix Consell. L’acte ha estat presidit per Claudi Martí, president de l’entitat i un dels 40 socis guardonats amb la insígnia d’or pels seus 50 anys d’antiguitat. En el moment del lliurament ha estat present l’expresident Carles Ruiz i Josefina Pèlachs, presidenta del Consell d’Honor.

Un total de 350 de socis han rebut la insígnia de plata pels seus 25 anys, però, sens dubte, el moment àlgid ha estat el lliurament de l’única insígnia de platí al soci Miquel Cano, qui ha complert els 75 anys de permanència en el Club Natació, on va destacar especialment en l’esport del bàsquet. La sala s’ha inundat d’aplaudiments entre l’emoció del Miquel i els seus familiars.

La novetat han estat els premis en diferents categories concedits per Consell d’Honor. En l’apartat de Premi Extraordinari el guardonat ha estat per Feliu Torras Prats per la seva inestimable col·laboració durant molts anys en diferents juntes del Consell d’Honor, especialment en la conducció d’aquesta tradicional Diada que l’any que ve arribarà a la 70a edició.

En la millor Tasca esportiva han estat escollits, ex-aequo, el jugador de tennis de taula i campió del Món, Jordi Morales, i la Montse Alcoba, subcampiona d’Europa de Parahalterofilia. La millor Tasca social ha estat pel Grup de Voluntaris de l’entitat i la millor Vella glòria s’ha lliurat al relleu 4×200 m. lliures que va aconseguir el rècord d’Europa amb més de 320 anys: Toni Penas, Joan Casarramona, Joan Capell i Josep Jou.

Comentaris
To Top