L’OAR Gràcia diu pràcticament adéu a la Divisió Plata femenina

Desolació de les jugadores verd-i-blanques/Ò. Espinosa

Sense opció. La falta de gol i amb l’estat anímic pel terra, el Gràcia ha dit pràcticament adéu a la Divisió Plata Femenina amb aquesta nova derrota a la pista del Sant Joan Despí (20-11). Després de perdre el partit vital contra l’Agustinos la setmana passada, el conjunt gracienc necessitava que el seu rival directe, dissabte, no guanyés al Mataró i l’endemà intentar trencar el pronòstic a Sant Joan Despí per mantenir vives les opcions.

Però la victòria del conjunt alacantí (23-20) ha abocat una mica més al descens a les verd-i-blanques que, tot i l’esforç, han evidenciat la feblesa ofensiva. Només 6 gols a la primera part (11-6) i 5 a la segona (el primer ha trigat 14 minuts a pujar al marcador) parlen de la trista imatge d’un equip que té assumit el seu destí, fins al punt que no ha fet ús de cap dels tres temps morts que permet el reglament. Ara només queda acabar la temporada amb dignitat.