ESPORTS

El president Esteve Calzada es mostra “abatut” per les protestes

Calzada, aquest diumenge a la Creu Alta / LLUÍS FRANCO

El president del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, s’ha mostrat decebut per les protestes de la grada de la Creu Alta en finalitzar el partit d’aquest passat diumenge contra l’Ebro amb empat a zero. Diu sentir-se “abatut” amb els crits d’un sector de l’afició esbroncant els jugadors. Calzada considera que no és la millor forma de sortir de l’actual situació i ho explica de manera molt contundent: “ens tirem un tret al peu”.

Calzada és conscient que les coses no estan sortint com voldria en l’àmbit esportiu i, de fet, divendres passat va mantenir una reunió amb el cos tècnic i la plantilla per demanar “màxima responsabilitat” per sortir de l’embolic. Ara mateix el Sabadell és dotzè a la taula a només 3 punts de la zona de playout i descens automàtic. Els esforços per estabilitzar la greu situació institucional i econòmica de l’entitat (amb una decisiva ampliació de capital en procés) no han trobat la correspondència en l’apartat esportiu en una temporada en què l’equip va arribar a col·locar-se cinquè, a les portes del playoff encara a la primera volta.

Una sèrie de resultats adversos i l’incident de Toni Seligrat amb part de l’afició a Peralada va precipitar la destitució del tècnic de Torrent i l’arribada de Kiko Ramírez a la banqueta. De moment, no ha estat el revulsiu esperat. El tarragoní ha sumat 6 punts de 21, amb una única victòria. L’afició sembla que està perdent la paciència i diumenge passat va expressar el seu descontentament amb retrets dirigits als jugadors al final del partit contra l’Ebro.

El Sabadell dóna una imatge d’impotència davant l’Ebro (0-0)

Comentaris
To Top