ESPORTS

El Ciervo de Gràcia, subcampió en la final de la Superlliga de Blackball

Els campions Calella's Pool i els finalistes d'El Ciervo de Gràcia/J.M. (cedida)

La cafeteria Pit Lane de Sabadell va acollir, amb un gran ambient, la fase final de la Superlliga de Blackball per equips de billar. Tots vint-i-vuit equips hi competien en un quadrant ordenat per la seva classificació en fase prèvia. Els campions van ser el Calella’s Pool i els subcampions l’equip El Ciervo de Gràcia. A semifinals i per molt poc van caure l’equip Kedada Revent de Sabadell i els Born to Shoot de Rubí. L’ambient durant tot el cap de setmana va ser espectacular. El fet de jugar a una distància molt curta fa que els nervis estiguin a flor de pell. El billar és un esport de cavallers i així ho van demostrar els més de dos-cents jugadors i jugadores que hi participaven.

Alguns dels noms propis del cap de setmana van ser José Antonio González, dels Kedada, el jove Pere Alcázar de només setze anys liderant al seu equip fins a la final; David Pérez, del Ciervo, invicte durant tota la lliga i la fase final. També cal subratllar l’actuació de José Luis Jiménez dels Calella i Albert Gusi del Ciervo que malgrat ser novells van donar als seus equips punts definitius. Joel Casas, David Palencia i Eloy Alonso van signar una molt bona fase final.

Els dos equips finalistes estan classificats per a disputar el Catalonia Pool Festival 2019 el pròxim mes d’octubre. Aquest és un esdeveniment internacional que reuneix durant una setmana a jugadors de tot el món a Vila-seca. La pròxima edició de la Superlliga començarà el mes de juny amb la fase prèvia.

Comentaris
To Top