ESPORTS

“Ens hem de prendre el partit de Teruel com una final”

El capità arlequinat va reaparèixer la passada jornada davant l'Ebro/Ll. Franco

Una final. El capità del Centre d’Esports, Migue González, vol transmetre a tot el vestidor la transcendència del partit del pròxim diumenge al camp de La Pinilla davant el Teruel. “No és la situació que voldríem ni esperàvem, però ara mateix es tracta d’un rival directe i ens hem de prendre el partit com una final i això s’ha de notar sobre el terreny de joc”. Un missatge clar i contundent perquè “necessitem trencar la dinàmica negativa fora per recuperar confiança i energia”.

Migue reconeix que ningú esperava, fa tres mesos, trobar-se en aquesta incòmoda posició i ara és el moment “d’estar units i remar en la mateixa direcció. Per sort, tenim un vestidor molt sa i això és clau quan et trobes en una situació complicada”. D’altra banda, la seva fórmula és “aconseguir la solidesa que hem mostrat últimament a la Creu Alta. Potser haurem de ser més pràctics i saber utilitzar el nostre ofici per tirar endavant aquests partits i afrontar la resta del campionat amb més tranquil·litat”. Kiko Ramírez tampoc podrà comptar amb Felipe i David Acedo, amb problemes musculars.

Tornada a Teruel

El Sabadell visitarà per segona vegada La Pinilla en unes circumstàncies molt diferents del seu debut la temporada 2010/11. Llavors era segon a la taula i ja mantenia una aferrissada lluita amb el Badalona pel lideratge. De fet, una victòria a Teruel li hauria donat el primer lloc en aquella 24a jornada. El conjunt dirigit per Lluís Carreras va ser líder durant 9 minuts, el temps que va passar entre el 0-1 de Fito Miranda i la resposta local. El marcador ja no es va tornar a moure. Més d’un centenar de seguidors sabadellencs van viatjar a Teruel en autocars de les penyes i vehicles particulars en un moment de gran il·lusió que culminaria amb el títol i el retorn al futbol professional a Ipurúa. Una situació oposada a la que viu l’actual Sabadell, que intenta fugir de la zona de perill.

Les penyes preparen una trobada

Una Comissió integrada per representants de les 10 penyes del Centre d’Esports estan ultimant els detalls d’una trobada que s’ha batajet com ‘La nit dels jugadors CES’. La idea va sorgir arran de la visita d’un grup de socis arlequinats, fa uns 6 anys, a Gran Bretanya per veure un partit del Bristol Rovers que vesteix els colors blanc-i-blaus arlequinats. Allà van comprovar que cada any es feia un acte per homenatjar a exjugadors de l’entitat amb un gran èxit de convocatòria. Els llaços entre el Centre d’Esports i el Bristol s’han intensificat els últims anys i ara es vol traslladar aquesta iniciativa en clau arlequinada.

La trobada ja té data i lloc: serà l’11 de maig a Can Jonqueres, coincidint amb l’últim partit de la lliga a la Creu Alta entre Sabadell i Ejea de los Caballeros. En aquesta primera edició es vol homenatjar l’equip del Sabadell que va aconseguir l’ascens a Segona Divisió A al camp del Binéfar la temporada 83/84. De moment, està confirmada la presència de Lino, Tanco, Rafa Marañón i Cecilio Zunzunegui. També s’està gestionant la presència del golejador Manolo Sánchez Delgado.

Comentaris
To Top