Esports

Crisi del CE Sabadell: el club dóna el suport total a l’entrenador

Kiko Ramírez en l'últim partit a Teruel/Ll. Franco

La derrota, sisena consecutiva fora de casa, a Teruel ha col·locat el Centre d’Esports en una situació límit, a només dos punts del playout i la zona de descens a Tercera Divisió. Això ha provocat una trobada d’urgència aquest dilluns a les oficines de l’Estadi creualtenc amb el president Esteve Calzada al capdavant. També hi han participat el director general, Bruno Batlle; el conseller de l’àrea esportiva, Àxel Torres, i el director esportiu José Manzanera.

“Estem molt preocupats i s’ha analitzat tot amb profunditat per intentar trobar solucions”, és el missatge transmès per Àxel Torres, que ha fet de portaveu. Queda descartada, almenys de moment, l’opció de destituir l’entrenador Kiko Ramírez. Al contrari, des del club es vol reforçar la seva figura i donar-li el màxim suport. D’alguna manera, es repeteix la situació amb Toni Seligrat després d’aquell 4-1 encaixat a Vila-real. Després arribaria una gran reacció. “Kiko Ramírez ens transmet un missatge d’optimisme. Es veu capaç de treure això endavant i només es necessita una victòria per canviar la dinàmica negativa”, subratlla Àxel Torres. També es valora la possibilitat d’utilitzar la fitxa sènior lliure encara que el principal escull és el factor econòmic.

La jornada d’aquest dilluns s’ha completat amb una reunió dels dirigents amb Kiko Ramírez i tots els capitans, que dimecres tenen previst parlar conjuntament davant els mitjans de comunicació. El divendres, d’altra banda, el president Esteve Calzada oferirà una roda de premsa per parlar essencialment de la situació institucional i econòmica del club -en ple procés d’una ampliació de capital decisiva- i també del tema esportiu. Es vol tancar files per aconseguir una reacció el pròxim diumenge contra el Cornellà. La primera de 10 finals.

El Sabadell cau a Teruel i s’acosta més a la zona de perill (2-0)

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top