Ciutat

El Holi, la festa hindú dels colors, torna a Sabadell el 24 de març

Un pare sosté la seva filla a la festa Holi / Lluís Franco

La primavera, segons alguns estudis, és l’estació de l’any més feliç, una època marcada per les bones temperatures i l’arribada de les flors. I el Holi és la millor excusa per celebrar la nouvinguda estació de l’any. A Sabadell se celebrarà el proper diu diumenge 24 de març, per onzè cop consecutiu, al Parc Catalunya.

Es recomana portar roba vella i blanca i comprar la pols de color a partir d’aquest 11 de març als punts de venta oficial (Centre Asana, restaurant Vindaloo, Sat Nam Experience, perruqueria Raquel Magañà, Sisters i Estampa’t) al preu d’un euro la bossa. En cas d’esperar al mateix dia de la festa, el preu serà de 2 euros.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top