Vallès

L’agència publicitària de Sant Quirze El Merkat, reconeguda pel Pacte Mundial de les Nacions Unides

El Pacte Mundial de les Nacions Unides ha reconegut una campanya publicitària d’FGC feta per l’agència El Merkat, amb seu a Sant Quirze del Vallès, com a bona pràctica en la contribuació a la igualtat de gènere. La campanya ‘Aqui, tolerància 0 a la violència de gènere” es va poder veure a finals del 2018 en els trens i instal·lacions de la companyia ferroviària.

Anunci de la campanya en una estació d’FGC / CEDIDA

La campanya promocionava una nova funció de l’aplicació per a mòbils d’FGC que permet enviar alertes al Centre de Control Integrat de la companyia en situacions de violència masclista. Des que es va activar aquesta funció, des del 24 de novembre fins al 27 de febrer, FGC ha gestionat dues alertes relacionades amb casos d’assetjament o discriminació per raó de gènere.

En un comunicat, El Merkat destaca que “en dies com avui veiem el futur que tots desitgem més a prop. Treballem, des de la publicitat, des de nosaltres mateixos i des de qualsevol part del món, perquè els somriures i l’orgull social siguin una actitud normal per a tots”.

Què és el Pacte Mundial?

El Pacte Mundial de les Nacions Unides és una iniciativa internacional que promou deu principis per promoure el desenvolupament sostenible en les àrees de drets humans, laborals, mediambientals i de lluita contra la corrupció de les empreses. N’hi ha més de 12.500 adherides en més de 160 països. És la major iniciativa de responsabilitat social empresarial (RSE) del món.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top