Ciutat

En portada: Can Llong espera la cinquena Champions

En la portada del D.S. d’aquest dijous destaquem que l’equip femení de Waterpolo serà un dels quatre equips, que juntament amb Olympiacos, Vouliagmeni i Plebiscito de Padova, jugarà la final four a Can Llong els dies 19 i 20 d’abril.

També parlem d’un nou intent d’estafa que es produeix a la ciutat: dues dones grans del barri Nostra Llar denuncien intents d’estafa per robar els seus estalvis mitjançant extorsions telefòniques. En cinc anys, els casos d’estafes a l’àrea de Sabadell han passat de 420 a 2249.

També parlem de l’inseguretat que s’ha generat als comerços pels últims casos de robatoris a Sabadell. Què hi diuen els afectats? Què en saben els Mossos? Què hi diu l’Ajuntament? N’hem parlat amb tots ells. En matèria educativa, destaquem en portada que la Generalitat construirà un nou institut al sud de la ciutat per absorbir l’excés de demanda que, fins ara, no cobreixen els instituts de la zona.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top