Ciutat

Òmnium lliurarà a Sabadell el Premi Sambori de narrativa escolar del Vallès Occidental

Imatge d'arxiu dels premis Sambori / ÒMNIUM (CEDIDA)

Aquest Sabadell acollirà l’entrega del 13è Premi Sambori d’Òmnium Cultural. Es tracta d’un reconeixement a la millor narrativa escolar de la comarca. L’acte de lliurament dels premis no és obert al públic i només hi podran assistir els alumnes i professors convidats. La celebració es farà dilluns 18 de març a les 15:30h a La Vela de l’Estruch.

Enguany el certàmen ha rebut 186 textos de 31 escoles participants. El jurat està format per un representant dels quatre municipis de la comarca on hi ha una seu de l’entitat: Sant Cugat, Rubí, Terrassa i Sabadell. Els guanyadors de cada demarcació optaran, posteriorment, al Premi Sambori Òmnium Catalunya 2019.

En un comunicat enviat als mitjans, el jurat destaca la qualitat dels textos rebuts, que tracten una gran diversitat de temes, tant vinculats amb la vida quotidiana i l’actualitat com la immigració, l’assetjament escolar i el medi ambient o de tipus imaginatiu i fantàstic.

Òmnium Sabadell està treballant perquè els guanyadors d’aquest municipi i de poblacions amb socis de Sabadell puguin llegir la seva obra en les ràdios locals durant el proper Sant Jordi.

Premis Sambori

Els premis Sambori els organitza Òmnium des del 2006 a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Des del 1998, la Fundació Sambori l’organitza al País Valencià. L’any passat hi van participar 160.000 estudiants, una xifra que segons Òmnium representa ser el premi de narrativa escolar amb més participació d’Europa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top