Ciutat

Aturat l’enderroc de l’Artèxtil per la caiguda d’una línia de llum

La façana de l'antiga fàbrica Artèxtil / ÓSCAR ESPINOSA

Aquest dimecres al matí, l’Ajuntament ha paralitzat l’obra d’enderroc d’una part de la fàbrica Artèxtil. El motiu, segons el consistori, és que “les obres que s’hi duen a terme han provocat la caiguda de la línia de l’estació transformadora que hi té emplaçada la companyia Endesa”.

L’incident ha provocat que diverses illes de cases hagin estat sense subministrament elèctric durant unes hores. Al carrer de Covadonga s’ha tallat el pas de vehicles. L’administració municipal “està estudiant les responsabilitats” i assegura que “si és necessari, obrirà un expedient sancionador a l’empresa encarregada de l’enderroc”.

Paralitzat l’enderroc de l’Artèxtil per vibracions a la xemeneia

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top