Ciutat

Detingut un home al barri de Gràcia per ferir un agent amb un cop a la cara

El punt on s'ha produït l'incident / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal ha detingut aquest dimarts a la tarda un home de 51 anys per intentar agredir una persona, causar danys a un vehicle estacionat i agredir un agent de la policia quan l’estava identificant. L’home ja ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

El detingut estava al carrer dels Cellers (Gràcia) quan va tirar un tros de fusta a una altra persona, sense arribar-la a tocar. Després va rebentar el retrovisor d’un vehicle aparcat allà mateix, que no té res a veure amb l’agredit, i la policia el va interceptar ja a la Rambla d’Ibèria. Allà, mentre l’identificava un agent de la policia local, li va etzibar un cop a la cara i va necessitar assistència mèdica.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top