Ciutat

En portada: La recollida porta a porta vol arribar a Sabadell

En portada de dissabte 16 i diumenge 17 destaquem que el govern municipal portarà a votació del ple d’abril el Pla de Prevenció de Residus 2019-2025 que inclou la recollida porta a porta, una mesura que ja funciona a 200 municipis.

En esports, Esteve Calzada (CE Sabadell)  vincula el futur amb la permanència a Segona B. Pel que fa a Vallès, Ana Del Frago (PSC Barberà) no serà candidata a l’alcaldia. Aquesta edició es complementa amb el ‘Suplement de Motor’, on analitzem quant costa treure’s el carnet a Sabadell, entre altres qüestions.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top