Ciutat

Institutos Odontológicos obrirà una clínica als baixos del carrer de les Valls, 10

El local, a la cantonada del carrer de les Valls amb la Via de Massagué / D.S.

La cadena de clíniques dentals Institutos Odontológicos traslladarà la seva seu del carrer de Sant Joan als baixos del carrer de les Valls, 10, al Centre. Fa setmanes que hi ha moviment al local, però no ha estat fins aquest divendres 15 de març que s’han netejat els vidres de la façana i s’hi ha pogut veure moviment.

Els responsables de l’empresa han confirmat al D.S. l’obertura de la clínica en aproximadament un mes. D’aquesta manera, s’aconsegueix donar vida a un local tancat durant els darrers anys en un punt neuràlgic de la ciutat, on anteriorment hi va haver una Plataforma Càrnica i abans una botiga Levis, entre altres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top