Ciutat

Optimisme al Front Republicà en la recollida d’avals a Sabadell

Recollida d'avals del Front Republicà al Passeig / D.S.

La coalició Poble Lliure – Som Alternativa – Pirates de Catalunya Front Republicà ha recollit avals aquesta tarda a l’inici del Passeig per poder presentar-se a les eleccions generals del 28 d’abril. Tot i que no s’han donat xifres exactes, el president de Pirates, el sabadellenc Enric Pineda, ha explicat que “tinc la sensació que la gent ha respost a la crida, que s’ha fet amb poc temps d’antel·lació”; “la valoració és molt positiva” i destaca que hagi vingut gent amb fulls d’avals plens.

Qualsevol partit sense representació parlamentària té fins aquest diumenge per recollir i presentar 6.800 avals per poder presentar-se a les eleccions espanyoles. Pineda creu que els obtindran però aspiren als 7.000 per evitar qualsevol sorpresa en el recompte final, en què alguns avals podrien quedar descartats per ser nuls.

D’altra banda, el també sabadellenc Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure, manté que “la gent està il·lusionada pel fet que hi pugui haver un projecte diferent al que hi ha hagut fins ara”. Fuster ha remarcat que hi ha hagut gent que encara que sap que no els vota els ha avalat amb un “sentit democràtic” perquè el Front Republicà es pugui presentar als comicis.

Comentaris
To Top