Ciutat

Aquest 22 de març, aigua de l’aixeta en vuit restaurants de Sabadell

Una mà omplint un got d'aigua de l'aixeta, en una imatge d'arxiu / ACN

Per celebrar el Dia Mundia de l’Aigua, aquest divendres 22 de març, Aigües Sabadell i el Gremi d’Hosteleria de Sabadell i Comarca han signat un acord per servir aigua de l’aixeta en els menús de vuit restaurants adherits a la iniciativa. És el segon any que es farà aquesta acció i l’aigua se servirà en envasos de vidre dissenyats especialment que aniran acompanyats d’un document informatiu dels beneficis de prendre aigua de l’aixeta.

Els restaurants adherits a la campanya són: DUUO, El Racó del Campanar, Treinta y Tantos, Catalunya, Vita Viridis, Els Tranquils, La Sandvitxeria i Clik.

L’objectiu de l’acció és fomentar el consum d’aigua de la xarxa, “l’opció més econòmica i sostenible, ja que s’evita la generació de residus plàstics”, segons el director de Clients d’Aigües Sabadell, Josep Ecartín.

L’aigua de la xarxa de Sabadell

En el document informatiu que es repartirà aquest 22 de març, Aigües Sabadell reivindica que l’aigua que arriba a les llars sabadellenques compleix totes les normatives sanitàries i és 100% segura. A més, remarquen que l’aigua de l’aixeta sabadellenca passa més de 6.200 controls i analítiques l’any, que es poden consultar fent clic aquí.

Aigües Sabadell destaca que l’aigua embotellada és fins a 100 vegades més cara que la de l’aixeta. D’altra banda, posen de relleu que consumint aigua de la xarxa s’evita la generació de residus plàstic i que, per fabricar una ampolla d’aigua, paradoxalment, es necessiten quatre litres d’aigua.

La companyia d’aigües tanca el document informatiu amb un consell: “si el que et preocupa és el sabor, deixa reposar uns minuts l’aigua de l’aixeta en un recipient de vidre. Si, a més, la refredes, la percepció serà encara més satisfactòria!”.

Comentaris
To Top