Ciutat

Jaume Fontserè, Aleix González i Joan Ignasi Sànchez, a la llista de Lourdes Ciuró per les municipals

Ciuró, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La candidatura de Junts per Sabadell (JxS), liderada per Lourdes Ciuró, tindrà un 60 per cent de persones independents, que no militen a cap partit, a la seva llista segons ha avançat aquest dimecres iSabadell i ha confirmat el D.S. Hi concorreran noms populars de la societat civil sabadellenca com el doctor Jaume Fontserè, el president de l’Associació Cultural Can Feu, Aleix González, o l’assessor del departament de la Presidència de la Generalitat Joan Ignasi Sànchez.

A la candidatura també hi serà la doctora en gestió i emprenedoria i professora de la UAB Carme Casablanca, que tindrà un lloc destacat a la llista, l’activista veïnal Toni Llorca o la professora Maite Soler. El neuròleg Miquel Aguilar i l’oncòleg Joaquim Bellmunt també formaran part de la llista. L’excoordinador de l’ANC de Sabadell Francesc Baró serà el número 2 de Junts per Sabadell, tal com es va avançar el mes de febrer.

Dissabte, presentació oficial

Lourdes Ciuró presentarà tots els membres de la llista aquest dissabte 23 de març en un acte a l’auditori de l’Espai Cultura, a les 12 h. Es preveu que el president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de Cultura i número 2 de Junts per Catalunya (JxC) a les eleccions generals, Laura Borràs, i el portaveu de JxC al Parlament, Eduard Pujol, assisteixin a l’acte. També està prevista la intervenció de Carles Puigdemont per videoconferència.

Comentaris
To Top