Publicitat
Ciutat

‘Però a mi m’agrada més Sabadell’, la versió del clàssic YMCA del cantant Lo Pau de Ponts

El cantautor Lo Pau de Ponts ha dedicat a Sabadell una de les seves versions. Ho ha fet amb el clàssic dels Village People YMCA. Ho ha fet en el programa matinal de Rac105 ‘Fricandó Matiner’ presentat per Ernest Codina. El programa ja ha dedicat versions de cançons a altres ciutats i pobles en altres ocasions i aquesta vegada Sabadell ha estat la ciutat escollida. A més, el programa també compta amb representació sabadellenca, la productora, redactora i locutora del programa Georgina Altarriba.

En la versió el cantautor fa referència a coneguts espais de la ciutat com l’estadi de la Nova Creu Alta, la Zona Hermètica, o el seu passat amb la indústria del tèxtil. També fa referència a Terrassa en la tornada de la cançó amb la frase “No tinc res en contra de Terrassa… Però a mi m’agrada molt més Sabadell“.

Lo Pau de Ponts, col·laborador habitual del programa de Rac105, és conegut per catalanitzar altres cançons conegudes com el tema ‘La nòvia estiueja a Salou’ , una versió de ‘Me duele el corazón’ de d’Enrique Iglesias.

Publicitat
Comentaris
To Top