ESPORTS

Enllestir-ho per la via ràpida

El Mercantil travessa un bon moment de forma en l'aspecte ofensiu: 5 gols en els últims dos partits / LL.FRANCO

Guanyar i disfrutar. El Mercantil té diumenge al camp d’Arraona-Merinals (12 h), una immillorable ocasió per deixar la salvació certificada de manera virtual a la Nacional juvenil davant el Palamós. Tot i que encara quedarien set compromisos per endavant, la diferència respecte al descens podria ser de tretze punts. Seria una distància més que suficient veient la situació dels equips de la zona baixa de la taula.

Conscients de la situació, des de l’entitat mercantilista s’afronta aquest duel contra el cuer de la lliga amb la intenció de “sumar els tres punts i a partir d’aquí, passar-ho bé”, va reconèixer Gerard Silvestre, un dels puntals de la defensa mercantilista. Cal recordar que els jugadors del Mercantil han viscut una temporada amb molts alts i baixos, alguns d’ells, però no els únics, provocats per un inici que no va acabar de funcionar: “Amb el Dani les coses no van sortir com ens esperàvem”.

Guanyar per continuar somiant

El Sabadell Nord visita diumenge (16.30 h) el Manlleu, una plaça complicada però no impossible d’assaltar, i menys, per als de Quico Díaz. Els arlequinats, situats a la quarta posició amb trenta-nou punts després de la gran victòria davant el Lloret, tenen una gran oportunitat per deixar pràcticament assegurada la permanència en l’any del debut. Tanmateix, i no menys important, la gran temporada dels jugadors de Ca n’Oriac els permet somiar amb fites impensables fa mesos enrere. En cas de victòria i independentment del resultat del Palamós-Lloret, els de Díaz estarien en disposició de jugar-se la tercera plaça la setmana vinent al Municipal.

De cara al duel de diumenge, el tècnic de Can Rull no podrà comptar, entre altres, amb Vadillo,sancionat per a les pròximes dues jornades.

Derbi vallesà

El filial arlequinat intentarà posar punt final a la mala ratxa de resultats davant del Can Parellada el diumennge a l’Olímpia (12 h). Els jugadors de Pablo Becerril fa cinc setmanes que no sumen de tres en tres, en gran part, a causa de la complicada situació esportiva que viu l’equip per la falta d’efectius. El rival terrassenc, situat al playout, arribarà a Sabadell amb la moral alta després de golejar el Roda de Ter (5-0). A la mateixa hora, la Sabadellenca jugarà a Caldes de Montbui contra un rival directe de la zona mitjana de la taula. Els de Jesús Rueda travessen el millor moment de la temporada després de sumar nou vuit victòries en els últims deu enfrontaments.

Comentaris
To Top