Esports

El Sabadell, obligat a trencar la ratxa negativa a fora

Jugadors i tècnics després de l'acord de patrocini amb Leroy Merlin fins al 2020/CES (cedida)

Nova oportunitat pel CE Sabadell. El cop rebut la passada jornada amb el gol del Cornellà en el minut 94 que va evitar el triomf arlequinat pot ser ara un argument positiu. “Sortirem carregats de ràbia per trencar la mala ratxa a fora”, va explicar el tècnic Kiko Ramírez en la prèvia de l’At. Llevant-Sabadell que es disputa aquest diumenge (12 hores) a la Ciutat Esportiva de Buñol.

El conjunt arlequinat ha batut un rècord negatiu històric en la seva llarga trajectòria a Segona B amb 6 derrotes consecutives a domicili. No puntua des del 0-1 al Nuevo Castalia davant el Castelló. Això l’ha arrossegat a una situació límit, fregant la zona de perill, i ara necessita reaccionar per no complicar-se més la vida. “Hem fet mèrits suficients per guanyar partits, però ara hem de fer un pas endavant i trencar aquesta estadística”, diu el tècnic tarragoní, qui insisteix a veure el got mig ple. “Hem de seguir treballant, seguir confiant i ser optimistes. Veig a l’equip amb convicció per sortir d’aquesta situació”.

La convocatòria, en aquesta ocasió, s’ha fet sola. Les baixes obligades de Pajarero i Pedro Capó s’han compensat amb la tornada de Nico Delmonte i la inclusió del jove David Acedo tot i que encara no es troba al cent per cent físicament. També es mantenen els juvenils Jandro Moreno i Marc Asturgó, dos futbolistes que agraden molt i el club ha iniciat gestions per assegurar la seva continuïtat. L’onze ofereix un parell de dubtes: Antonio Domínguez o Gato al mig del camp i Edgar o Arturo al davant. Nico tornarà a l’eix de la defensa fent parella amb el capità Migue. L’expedició arlequinada ha marxat cap a València a primera hora del dissabte rebent el suport d’un grup de seguidors de les penyes Honor 1903 i Supporters en el mateix Estadi creualtenc.

L’At. Llevant, amb Luis García Tevenet a la banqueta, arriba al partit amb moral i confiança després de dues victòries consecutives. Ara el seu repte és aconseguir una tercera, circumstància que mai s’ha produït aquesta lliga. El partit serà dirigit pel col·legiat murcià José David Martínez Montalbán. Com a curiositat, ha expulsat a jugadors arlequinats en els seus dos únics antecedents: Jeremy Guillemenot en el Santa Eulàlia-Sabadell (1-1) de la temporada 17/18 i Óscar Rubio en el València Mestalla-Sabadell (1-1) de l’actual.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top