Ciutat

Una dona morta i una altra ferida greu en un atropellament a l’entrada del cementiri

La Policia Municipal aporta nous detalls sobre el conductor que va atropellar mortalment una dona i n’ha deixat una altra ferida greu aquest diumenge

En aquesta marquesina és on s'ha produït l'atropellament mortal / VICTÒRIA ROVIRA

Una dona ha mort i una altra ha resultat ferida greu quan un vehicle les ha atropellat aquest diumenge al migdia a la carretera del cementiri de Sabadell. Les dones, de 86 i 85 anys respectivament, esperaven l’autobús en la marquesina de la parada ‘Cementiri’ per l’accés que ve de Torre-romeu, quan el conductor ha perdut el control del vehicle en sortir d’una curva i les ha envestit.

El conductor del vehicle està detingut als calabossos de la Policia Municipal i en les properes hores passarà a disposició judicial. Es tracta d’un home, de 32 anys, que ha donat positiu en el control d’alcoholèmia i per cocaïna en el preventiu de drogues, que ara caldrà confirmar en el laboratori com és habitual en aquests casos, i ha sortit il·lès del xoc.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’avís de l’accident a les 12.09 h i ha enviat tres ambulàncies al lloc del succés. La dona que ha resultat ferida greu ha estat traslladada al Taulí. La policia ha obert una investigació per esclarir les causes de l’accident.

A primera hora de la tarda operaris d’Smatsa encara treballaven al lloc de l’accident per netejar les restes que hi han quedat. L’accident ha destrossat els vidres de la marquesina i s’hauran de substituir.

Comentaris
To Top