Ciutat

Els Saballuts assoleixen el seu primer 4de8 de la temporada

Foto de família dels Saballuts al final de la diada castellera de Barberà / CEDIDA

Encara que per als Saballuts faci una setmana que ha començat la temporada castellera del seu 25è aniversari, a la diada de Santa Madrona al Poble Sec, la colla vallesana en va oficialitzar l’inici aquest passat diumenge 24 de març a Barberà del Vallès, acompanyada dels Tirallongues de Manresa, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Caldes de Montbui.

Les colles es van convocar a les dotze del migdia a la plaça de la Vila de la ciutat i, com és habitual, per començar l’actuació els Saballuts van descarregar dos pilars de quatre (2pde4). I malgrat haver repetit el 7de7 i el 5de7 -que ja vam tenir l’oportunitat de veure la setmana anterior-, a segona ronda van assolir el seu primer 4de8 de la temporada.

/ G.A.

Han estat uns dies intensos d’assajos, amb molta feina i constància, i aquesta dedicació ha donat els seus primers fruits. Així ha estat com els Saballuts han aconseguit sumar-se a les quatre colles que ja han descarregat el carro gros a l’inici de la primera temporada castellera d’aquest any 2019, juntament amb Castellers de Barcelona, Moixiganguers d’Igualada i Minyons de Terrassa.

Passades les tres rondes, la colla va concloure la diada amb un pilar de cinc (pde5) i dos pilars de quatre (2pde4) en reivindicació per la llibertat dels presos polítics i exiliats.

El 4de8 no va ser l’única estrena en aquesta diada, doncs els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Terrassa hi van assolir el 4de7a, i els Castellers de Caldes van descarregar els seus primers castells de 6 de la temporada.

Resultats finals de la Diada d’Inici de Temporada a Barberà del Vallès:

  • Castellers de Sabadell: 2pde4, 7de7, 4de8, 5de7, pde5, 2pde4
  • Tirallongues de Manresa: 2pde4, 4de7, 4de7a, 3de7, pde5, 2pde4
  • Castellers de Terrassa: 2pde4, 3de7, 4de7a, 4de7, pde5, 2pde4
  • Castellers de Caldes: pde4ps, 4de6, id2de6, 3de6, 2pde4

Els Saballuts van acomiadar la diada amb una gran foto de família sota el sol radiant que els va acompanyar al llarg de tota la diada, i molt bones sensacions per a seguir encarant la temporada a grans projectes castellers. La colla seguirà treballant de valent per assolir grans reptes aquesta temporada, que són 25 anys i s’han de celebrar com cal.

Comentaris
To Top