Ciutat

Quina és la teva màxima #BogeriaArlequinada? Explica’ns-la!

L'arlequinat Pol Ballesteros cel·lebrant un gol a la Creu Alta / LLUÍS FRANCO

Després de la gran resposta obtinguda amb la campanya #HonoralSabadell fa 15 dies amb l’objectiu de donar el màxim suport al Centre d’Esports Sabadell en uns moments complicats, ara tornem a repetir iniciativa amb el mateix repte, però diferent etiqueta (hashtag): #BogeriaArlequinada.

Volem conèixer quina ha estat la vostra gran bogeria arlequinada. Situacions atípiques, circumstàncies estranyes, anècdotes, experiències inversemblants que heu viscut en un desplaçament, coses que heu deixat de fer per anar a un partit a la Creu Alta.

Ens ho podeu explicar amb l’etiqueta #BogeriaArlequinada a través de les diferents xarxes socials en aquests pròxims dies previs al decisiu partit de diumenge a les 17 h davant un rival directe com el València Mestalla. Són tres punts vitals per mantenir-se fora de la zona de perill i l’equip necessita el màxim suport de la graderia.

Al D.S. hem entrevistat l’actor Pep Ambròs, que se suma a la campanya de suport al Centre d’Esports. Podeu llegir l’entrevista a l’enllaç que hi ha a continuació.

Pep Ambròs: “Si volem tornar a tenir il·lusió, hem de salvar aquesta temporada”

Les vostres respostes

Comentaris
To Top