Ciutat

Els Mossos detenen un novè home per la violació múltiple de Sabadell

Els Mossos detenen una altra persona relacionada amb la violació de Can Feu

Imatge de l'interior de la nau ocupada on es va produir la violació / M.C.

Els Mossos d’Esquadra han detingut una novena persona en relació a la violació que es va produir aquest mes de febrer a Can Feu. Es tracta d’un home d’origen magrebí i la detenció es va realitzar ahir dimecres a Mataró (Maresme), on els agents de la policia catalana el van trobar.

Aquest mateix dijous el detingut ha passat a disposició judicial davant del titular del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, que haurà de determinar les mesures cautelars. Dels altres vuit investigats, només n’hi ha un que es troba en situació de presó provisional.

El detingut participa aquest matí en diverses rodes de reconeixement i ha prestat declaració davant del jutge. Una possible identificació per part de la víctima serà determinant pel seu futur judicial.

El fugit i un dels empresonats, identificats en l’informe d’ADN de la violació

La policia catalana, encarregada de la investigació, cercava un altre individu des de feia setmanes, segons ha pogut saber D.S. Fonts judicials apunten que la recerca dels Mossos s’estaria realitzant sobre una altra persona, al marge d’aquest darrer detingut. Les proves d’ADN trobades al lloc dels fets i en el cos de la víctima apuntaven a tres individus, un dels quals no formava part dels investigats.

Qui és el tercer violador?

La víctima sempre ha sostingut que va ser violada en múltiples ocasions la nit del 3 febrer en una antiga sucursal bancària situada a la carretera de Terrassa.

Les anàlisis d’ADN, elaborades per l’Institut Nacional de Medicina Forense, ja apuntaven que la víctima va ser penetrada per tres individus. Es van trobar mostres de Mohamed A., a la presó de Brians II, i de Khalid O., fugit des del passat 22 de febrer. La tercera mostra no és atribuïble a cap dels investigats i podria estar relacionada amb el darrer detingut.

Comentaris
To Top