ESPORTS

Visita històrica del Palamós al Municipal

Jairo serà una de les principals armes de l'atac sabadellenc / Lluís Franco

Duel especial. Aquest diumenge (11.30 h) l’històric Palamós visitarà el Municipal per enfrontar-se al Sabadell Nord. Serà un partit, simbolismes a part, clau per fer el pas decisiu cap a la permanència i, alhora, mantenir les opcions de lluitar per la tercera plaça, ara, en mans dels gironins. En la prèvia del partit, parlem amb el tècnic Quico Díaz que afrima que “segurament és el partit més important de la temporada per deixar coll avall l’objectiu que teníem marcat des de l’inici”. Tanmateix, a part del repte de guanyar, Díaz no amaga que enfrontar-se al degà del futbol català “és una festa per a tots nosaltres”.

Respecte al duel de la primera volta on l’equip va caure per la mínima (1-0), el tècnic de Can Rull valora positivament el precedent amb el conjunt gironí: “Vam fer un gran partit. Jugar al camp del Palamós i de la manera que ho vam fer no és gens fàcil. Tot i jugar la major part amb 10 jugadors i encaixar un gol en pròpia porteria, l’equip va tenir el rival tancat durant 20 minuts”.

Un triomf deixaria la permanència molt encarrilada i alhora acostaria als de Díaz a la tercera posició. Sobre aquest escenari, l’entrenador ha confessat que “no renuncio a lluitar per la tercera plaça i és per això que el partit de diumenge és bàsic, però si miro enrere, també veig que el descens està a vuit punts. Fins ara ha anat molt bé i la meva feina és continuar fent que els jugadors no tinguin pressió i se sentin a gust sobre el camp. El lema és senzill: treballem per fugir i no pressió per arribar”.

Comentaris
To Top