Ciutat

Minut a minut: el CE Sabadell decideix el futur de l’entrenador, Kiko Ramírez

El Centre d’Esports Sabadell destitueix l’entrenador, Kiko Ramírez. Després de la derrota d’aquest diumenge i seguir en caiguda lliure, l’equip només ha aconseguit 4 dels últims 30 punts possibles, la directiva arlequinada es reuneix aquest matí per decidir el futur del primer equip. Ja aquest diumenge, el director general del club, Bruno Batlle, va avançar que s’estava valorant la continuïtat de l’entrenador, Kiko Ramírez.

Dilluns, 1 d’abril:

  • 14.05 h: Avui el club no farà més declaracions que el comunicat on anuncia la destitució de Ramírez, li agraeix la seva dedicació i li desitja sort en el futur. Es treballa en trobar un nou entrenador i segueix sobre la taula la possibilitat de fer un fitxatge.
  • 13.50 h: Continua la reunió del Consell d’Administració del club, que ja fa més de dues hores que ha començat, amb el president, Esteve Calzada al capdavant; el director general, Bruno Batlle; el director esportiu, José Manzanera, i el conseller de l’àrea esportiva Axel Torres.
  • 13.20 h: Kiko Ramírez, destituït. Amb ell també marxen el segon entrenador, Quique García, i el preparador físic, Pablo Rivas. En un comunicat el Centre d’Esports explica que “aquesta és la millor opció per capgirar la situació esportiva de l’equip”. En els propers dies es donarà a conèixer el nom del nou tècnic.
  • 12.55 h: A la Creu Alta ja sonen possibles noms per substituir Kiko Ramírez; podrien arribar a Sabadell Ramon Moya, exentrenador del 2006/07 fins al 09/10; que va portar l’equip a disputar un playoff d’ascens a 2A anteriorment el va pujar de Tercera a 2B;  i Roger Garcia Junyent, que ja va ser al cos tècnic del club amb Lluís Carreras a 2A.
  • 12.40 h: Kiko Ramírez abandona l’estadi,  després d’acomiadar-se del responsable de material del club, Jordi Bransuela, de forma efusiva. També s’ha acomiadat del seu segon, Quique García, i la resta del cos tècnic. Tot fa pensar en la seva destitució, a falta de confirmació oficial.

Kiko Ramírez, a la dreta, acomiadant-se de Jordi Bransuela, aquest matí a l’estai de la Creu Alta / LLUÍS FRANCO

  • 12.30 h: Calma tensa a la Creu Alta. Ara mateix continua reunió cupula del Consell Administració mentre Kiko Ramírez es troba al seu despatx. Els jugadors ja han abandonat l’Estadi.
  • 11.40 h: Després de l’entrenament, tot va segons el previst, com cada dilluns. La diferència, però, és que avui s’està reunint el Consell d’Administració de l’entitat per analitzar la situació del primer equip. S’esperen notícies al llarg del dia.
  • 11.30 h: Acaba l’entrenament pels jugadors titulars aquest cap de setmana. La plantilla passa a fer treball al gimnàs.
  • 11 h: Els jugadors del primer equip salten al terreny de joc de les instal·lacions de l’Olímpia per fer l’entrenament matinal. Kiko Ramírez el dirigeix amb total normalitat. Els jugadors que van ser titulars diumenge fan treball de recuperació i els suplents fan un entrenament com és habitual. Mentrestant, a les oficines del club es reuneix la junta directiva. El futur del tècnic i possibles fitxatges, sobre la taula.
  • 10h: La plantilla del primer equip es reuneix amb Ramírez, durant 40 minuts, al vestidor de l’Estadi.
Comentaris
To Top