Oci i cultura

El grup Ladilla Rusa grava el seu últim videoclip a Zona Hermètica i Torre-Romeu

L’extravagant grup Ladilla Rusa ha publicat el videoclip del seu últim tema ‘Kitt y los coches del pasado’, que està en gran part gravat a Zona Hermètica i al barri de Torre-Romeu.

En el tema, on hi col·labora el cantautor català Joan Colomo i també el grup Los Ganglios, hi surten diferents zones de la ciutat de Sabadell com algunes fàbriques i polígons de Zona Hermètica, i també alguns carrers de Torre-Romeu van ser els escenaris del videoclip.

També el cotxe que surt al videoclip, igual que el de la sèrie ‘El coche fantástico’, és de Sabadell. Aquest és un dels motius pel qual es va gravar gran part del video a la ciutat.

En el tema, a banda de les col·laboracions i dels dos membres del grup, Víctor i Tania, la música corre a càrrec d’Ignacio Miranda, productor habitual de la banda. També compten amb la col·laboració de Laura Santos i Soraya (Lady Gipsy) en els cors de veus gitanes.

Un grup creat per fer riure

Ladilla Rusa és un grup format per dos periodistes de Barcelona, Víctor Fernández i Tania Lozano, que van decidir ajuntar-se per fer cançons d’un to desenfadat i amb lletres humorístiques, divertides i sense cap mena de pretensió. Expliquen que es van conèixer amb 12 anys i des de llavors no han parat de cantar per diversió.

Al llarg dels anys s’han donat a conèixer per altres temes com ‘Makaulay Culkin’ o ‘Princesas’.

Comentaris
To Top