Ciutat

Òpera, festa infantil i castells, a l’agenda del cap de setmana

El cap de setmana ja és aquí, i el comencem en divendres. Sabadell respira primavera i l’agenda d’activitats ja va ben plena; repassem a continuació diferents propostes per gaudir aquests dies festius sols, amb amics o en família.

Divendres, 5 d’abril

A les 18 h comença el 3r Fòrum Salut Sabadell, sobre resiliència i benestar emocional. Se celebra al Casal Pere Quart i a les 18.15 h hi ha la xerrada “Què és una vida sana per als nois i noies? El benestar i els malestars en clau adolescent”, a càrrec de Jaume Funes. A les 19.30 h es farà la una taula rodona sobre ‘Històries de resiliència’. Dissabte, a les 12.30 h, no us perdeu la conferència sobre resiliència del filòsof Jordi Grané.

Unes dues-centes persones en total tindran el plaer de viure en directe un concert d’Andrea Motis a la CavaUrpí. Farà dos concerts, un a les 19 h i un altre a les 22 h, i pels dos casos ha exhaurit totes les entrades.

A les 20.30 h l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) estrena el Rèquiem de Fauré a La Faràndula. Encara hi ha entrades disponibles tant a taquilla com a Internet, si en voleu comprar, feu clic aquí.

El Teatre del Sol està d’estrena aquest cap de setmana, amb els temes de Stephen Sondheim. Les representacions es faran tant aquest divendres com dissabte a les 21.30 h a la biblioteca del teatre; podeu reservar les entrades enviant un correu a [email protected] o comprar-les a taquilla.

I per tancar el dia no et perdis el Cebafoc 2019, que a les 21 h començarà a passejar la ceba de foc de la ciutat des de la plaça Doctor Robert pels carrers del Centre. El recorregut es farà amb l’acompanyament de les Bruixes del Nord i les Sentinelles d’Arkëmis. A les 22.30 h h a la mateixa plaça es farà la ‘Festa dels súbdits’ amb els DJ’s sabadellencs Vita, LoMarco i Malapell. Vull més informació.

Dissabte, 6 d’abril

Si t’interessa la mobilitat, dóna-li una oportunitat a la Fira de Mobilitat Sostenible del Vallès a Fira Sabadell, de 10 h a 14 h. A les 11.30 h, per exemple, hi trobaràs una xerrada sobre com carregar el cotxe elèctric a casa i a les 12 h un taller sobre com electrificar una bicicleta. Aquí tens tota l’agenda.

Durant tot el dia, no us perdeu les activitats del Vet Aquí Sabadell en diferents punts de la ciutat. Una bona opció per portar els nens petits; consulteu el programa aquí.

El foc tornarà a ser protagonista. A les 11 h continua el Cebafoc amb un taller infantil al Mercat Central, i allà mateix, a les 17 h s’hi farà una plantada de bèsties. De 18 h a 20 h es farà una cercavila de percussió, i de 20 h a 22 h, nou correfoc amb les bèsties, diables i bruixes.

A les 17.15 h, l’extrema dreta centrarà un debat de Sabadell per la República al centre cultural de Torre-romeu.

Diumenge, 7 d’abril

La Festa BBVA de la Primavera torna un any més a l’Espai Natura del bosc de Can Deu. Es farà de 10 h a 14 h, i enguany la Fundació 1859 Caixa Sabadell hi estrena una ‘food-truck’. També hi haurà activitats per tota la família com jocs d’enginy, un laberint, una cercavila i un concert del grup Xiula.

L’Associació de Veïns de la Serra d’en Camaró celebra la Diada del Soci a la plaça de Magdalena de Calonge. A les 10 h celebraran el XXVI Concurs de dibuix infantil i a les 11 h hi haurà una xocolatada. El plat estrella arribarà a les 14 h, amb un dinar popular de migas. Tot plegat, amenitzat amb música i el sorteig d’un pernil.

A les 12 h se celebrarà la Diada del Tèxtil a l’entrada del Gremi de Fabricants. Un esdeveniment casteller únic que lliga indústria amb cultura popular. Els Saballuts faran d’amfitrions dels Minyons de Terrassa, els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de la Sagrada Família. No et perdis la prèvia!

El Teatre Sant Vicenç estrena el musical ‘Alcem la veu‘ a les 11. 30 h. Es faran dues representacions cada diumenge fins al 26 de maig. Les entrades ja estan a la venda a Ticketea.

Comentaris
To Top