Esports

L’efecte Antonio Hidalgo és la gran esperança arlequinada a Badalona

Antonio Hidalgo segueix amb atenció l'entrenament dels seus homes/Ll. Franco

Com un ferro calent. Tot l’entorn del Centre d’Esports s’agafa a l’efecte revulsiu del tàndem Antonio Hidalgo-Juvenal per trencar la ratxa negativa (10 jornades sense conèixer la victòria i 7 desplaçaments consecutius perdent) al Municipal de Badalona i recuperar les pulsacions de la permanència. S’ha passat de la depressió total després de la dura derrota contra el València Mestalla a un clima d’esperança. És l’última bala.

Diumenge a les 5 de la tarda comença el gran repte d’Antonio Hidalgo a la banqueta arlequinada. Energia positiva i concentració són els seus dos arguments bàsics. “He vist una total predisposició i implicació per part dels jugadors. Els hi hem transmès una idea i ara l’objectiu és competir al màxim per guanyar”. També ha demanat un punt de “valentia i atreviment” davant un rival difícil que es troba en dinàmica oposada després del relleu tècnic, Juanjo Garcia per Ramon Maria Calderé. Només ha perdut un dels seus últims 10 partits i a casa ve de fer un 9 de 12.

El nou tècnic arlequinat és conscient que el factor psicològic pot ser determinant en un equip immers en una dinàmica tan negativa. “Durant un partit sempre hi ha diferents fases i en les complicades es quan hem d’estar més units i concentrats. És el que més hem treballat aquests dies”, va subratllar. A títol personal se sent satisfet per haver rebut “missatges positius”, però té clar que “en el futbol només valen els resultats i hem de guanyar partits”. L’onze és una incògnita, però es preveuen novetats respecte al partit de la setmana anterior contra el València Mestalla. Felipe Sanchón continuarà una setmana més de baixa.

La sessió d’aquest divendres va ser seguida atentament pel president Esteve Calzada, acompanyat del conseller de l’Àrea Esportiva, Àxel Torres, i el director esportiu, Jose Manzanera. Calzada, després de respondre amb contundència a través d’un comunicat a la presumpta oferta de compra de les accions majoritàries per part d’una empresa a nom de l’anterior president Antoni Reguant, vol centrar-se ara només en la faceta esportiva per assegurar la permanència i, precisament, la possibilitat de negociar amb possibles inversors que presentin un projecte sòlid i amb garanties.

Cursa arlequinada

D’altra banda, el club ha arribat a un acord amb els representants de l’entitat ‘Sabadell és Atletime’, Josep Molins i Àngel Viñeta, per organitzar la primera cursa atlètica del Centre d’Esports per l’any que ve 2020. No hi ha encara data per aquesta iniciativa inèdita i que segur reunirà a un gran nombre de socis i seguidors del Centre d’Esports.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top