ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem de transformar les llàgrimes d’avui”

Antonio Hidalgo en l'estrena a la banqueta arlequinada a Badalona / Lluís Franco

Les reaccions d’Antonio Hidalgo després de l’ensopegada en el debut del tècnic a la banqueta arlequinada:

Sobre el partit: Crec que s’han de diferenciar dues parts. Els primers 15 minuts s’ha de reconèixer que el Badalona ens ha dominat però quan hem pogut ajuntar quatre passades l’equip ha estat molt millor fins a disposar d’una clara ocasió en el primer temps (Arturo). Tanmateix, ells amb molt poc ens han fet gol. En el segon temps hem intentat capgirar el marcador però no hem trobat porteria. Morales ha fet un gran partit”.

Jugades polèmiques: “S’ha de felicitar al Badalona perquè ha fet una proposta molt bona, cosa que m’alegra. Però, hòstia, nosaltres ens estem jugant moltes coses i per mi són situacions molt evidents. -fent referència a la jugada del penal i al fora de joc d’Albarran-. Tenim una ciutat al darrere i una afició que pateix i mereixem respecte.

Respecte al canvi tàctic plantejat amb tres centrals –NicoPajarero i Migue– i dos carrilers profunds –JosuÓscar-: “Hem buscat empènyer per fora buscant superioritats i centrades laterals. Ho hem de continuar treballant”.

Sis finals: “és un cop més per la situació que travessem però hem de pensar amb la setmana vinent i transformar aquestes llàgrimes amb alegria. Hi estarem fins al final”.

Les valoracions de Manuel Gato

Sobre el partit: “Novament sortim amb la sensació de frustració. Ens hem sentit còmodes sobre el terreny de joc i els hem tingut contra les cordes. És una pena que la pilota no hagi volgut entrar tot i que possiblement hi ha jugades que ens han penalitzat”.

El futur: “Només sortirem d’aquí treballant i creient. Mai abaixarem els braços. Aquestes coses que ens estan passant no sempre són casualitat, al darrere també hi ha el factor causalitat“.

Podeu llegir la crònica en el següent enllaç

Comentaris
To Top