Ciutat

Ja pots consultar el cens electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig

Votants de les eleccions municipals 2015 / Laveu.cat

Les eleccions municipals del 26 de maig són a prop i ja es pot consultar el cens electoral de Sabadell per tal de comprovar la inscripció i col·legi electoral. Fins al 15 d’abril, es podrà reclamar la inclusió, exclusió o correcció de dades. En aquestes eleccions, no poden votar els espanyols que figuren al cens d’espanyols residents a l’estranger.

Consulta presencial

A les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC), tant el Despatx Lluch com les del nord, sud, est i oest.

Consulta telemàtica

Trucant al 010 (o 93 745 31 10, si la trucada es fa des de fora de la ciutat o mitjançant un telèfon mòbil). L’horari és de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h, i divendres, de 8.30 a 15 h. El dilluns 15 d’abril, només al matí de 8.30 a 15 h.

Vot per correu

El termini per a sol·licitar el vot per correu és fins al 16 de maig i l’enviament del vot és fins al 22 de maig.

Comentaris
To Top