Vallès

Mor un home a Cerdanyola en caure d’un segon pis mentre treballava

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

Un home de 39 anys veí de Barcelona ha mort avui en caure d’un segon pis mentre treballava. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les 16 h de la tarda però en arribar les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per les tasques de socors, l’home ja era mort i no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L’home estava treballant a la planta segona d’un edifici i, per causes que encara es desconeixen, ha caigut des d’una altura aproximada de set metres. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top