Vallès

Mor un home a Cerdanyola en caure d’un segon pis mentre treballava

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos / D.S.

Un home de 39 anys veí de Barcelona ha mort avui en caure d’un segon pis mentre treballava. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les 16 h de la tarda però en arribar les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per les tasques de socors, l’home ja era mort i no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L’home estava treballant a la planta segona d’un edifici i, per causes que encara es desconeixen, ha caigut des d’una altura aproximada de set metres. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top