Ciutat

El segon debat del cicle ‘9 compromisos per Sabadell’, sobre el projecte econòmic

Un moment del primer debat '9 compromisos per Sabadell" / ÓSCAR ESPINOSA

El segon debat dins del cicle 9 compromisos per Sabadell se celebrarà avui dimarts, a les 19 h, a la Fundació Bosch i Cardellach. El debat posarà sobre la taula el projecte econòmic i productiu de Sabadell i hi intervindran diferents representants de les entitats econòmiques de la ciutat. Arnau Bonada, de la Xarxa Onion; Miquel Martínez, de Pimec Vallès Occidental; Ramon Alberich, de la Cambra de Comerç de Sabadell; i Blai Costa, del CIESC, oferiran els seus punts de vista sobre el tema. Tot moderat per Miquel Àngel Luque, cap de redacció del Diari de Sabadell.

Aquest segon debat forma part d’un total de quatre que busquen debatre el model de ciutat, corresponsabilitzant la ciutadania i els polítics de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. En les sessions hi participen prop de quaranta entitats i institucions sabadellenques; i entre elles hi ha la Cambra de Comerç, Creu Roja, Càritas, Actua Vallès, Esquitx, la Fundació Atendis, la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, CCOO, UGT, col·legis professionals  –Enginyers, Arquitectes, Agents Comercials–, el CIESC, el Gremi de Fabricants, el Centre Metal·lúrgic, Pimec, el Gremi de Constructors, de Tallers o de Fusters, la Xarxa Onion, la Fundació Bosch i Cardellach, la UAB, l’ESDi, el Consorci Sanitari Parc Taulí, Via Vallès, la cooperativa Agrària del Vallès, el Club Natació Sabadell, la Fundació per la Indústria o la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

La tercera sessió, prevista per al 24 d’abril a les 19 h, tractarà el projecte social, cultural, esportiu i de coneixement. Finalment, la quarta i última sessió serà una taula rodona amb els caps de llista dels diferents grups municipals. La moderarà l’editor del D.S., Marc Basté el 9 de maig a les 19 h. A diferència de les altres, que totes són a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, aquest últim debat serà a la Fundació 1859 Caixa Sabadell, al carrer d’En Font, 25.

Sabadell es conjura per un futur model de ciutat

Comentaris
To Top