Esports

Óscar Rubio veu un Lleida ferit, però “necessitem la victòria”

Óscar Rubio s'enfronta diumenge al seu exequip/Ll. Franco

Pel lleidatà i exjugador de l’equip del Segre, Óscar Rubio, la visita del Lleida Esportiu sempre suposa un fet “especial perquè em vaig criar allà”, però més enllà dels sentiments té molt clar que “ara tenim una gran necessitat de sumar els tres punts i només podem pensar a guanyar diumenge”. El lateral no es refia de la dinàmica negativa del Lleida després d’una setmana convulsa amb la dimissió fantasma del seu tècnic Joan Carles Oliva. “Ells arribaran ferits i això encara el pot fer un rival més perillós. Però nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina i penso que la segona part de Badalona és el camí. L’equip va mostrar una gran intensitat i un plus extra, lluitant fins al final”.

El canvi de sistema d’Antonio Hidalgo, amb tres centrals i dos laterals més profunds, considera que va ser positiu. “Em vaig sentir molt còmode perquè ja havia jugat així. És un canvi radical i ho hem d’assimilar, però ara hem d’estar convençuts que és el millor i anirema a mort amb l’entrenador”. Un altre repte fonamental és mantenir la porteria a zero, una circumstància que només s’ha produït sis vegades aquesta temporada. “No podem cometre errors perquè ens penalitzen sempre al màxim. Es tracta de no concedir res al rival i aprofitar alguna ocasió”.

Agraeix el suport de l’afició i confia que continua al costat de l’equip “perquè estic segur que junts ho aconseguirem”. Óscar Rubio, però, es nega a fer càlculs ni especular amb una possible resolució favorable sobre el cas de l’Ontinyent. El Sabadell, com altres clubs, han fet una protesta formal al Comitè d’Apel·lació reclamant els 3 punts de la segona volta. “No podem perdre forces en aquestes coses sinó a centrar-se en el pròxim partit contra el Lleida perquè això sí que depèn de nosaltres, la resta no”.

Pendents de Felipe

La plantilla va tornar als entrenaments aquest dimecres i caldrà estar pendent de l’evolució de Felipe Sanchón. Són ja moltes setmanes de baixa i Antonio Hidalgo deixava anar la possibilitat de comptar amb ell contra el Lleida. D’altra banda, el club ha activat una nova iniciativa per aconseguir un bon ambient. Manté el preu de 5 euros per la general (15 la zona visitant) i dues invitacions per soci, però ha reculat en el tema de les invitacions massives a clubs i entitats de la ciutat després de l’esperpèntic espectacle final de fa dues setmanes davant el València Mestalla amb una invasió de camp després de la derrota.

“Estem valorant”

El director esportiu del Centre d’Esports, Jose Manzanera, diu que “continuem valorant” l’opció d’omplir la fitxa lliure després que la RFEF donés via lliure als jugadors de l’Ontinyent per fitxar per altres clubs. Això sí, s’ha establert un termini fins al 17 d’abril. En el seu moment, el Sabadell es va plantejar aquesta possibilitat amb Kiko Ramírez a la banqueta, però ara qui ha de decidir és Antonio Hidalgo i també estarà en funció de l’aspecte econòmic.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top