Ciutat

Farrés (PSC) llança una ofensiva contra ERC per les retallades al Taulí

Els ministres Batet i Duque visiten Sabadell el dia que comença la campanya del 26-A

Els ministres Batet i Duque amb Marta Farrés, candidata del PSC / Óscar Espinosa

“No pot ser que els sabadellencs tinguem pitjors recursos”. La candidata del PSC, Marta Farrés, considera que la situació de l’Hospital Parc Taulí, després de la retallada en oncologia pediàtrica, és lluny de resoldre les necessitats dels veïns de Sabadell. L’alcaldable socialista considera que els responsables de l’eliminació del servei tenen noms i cognoms: ha apuntat a ERC, en un crítica dirigida a la consellera de Salut, Alba Vergés, i al líder republicà a Sabadell, Juli Fernàndez.

A ERC s’han cobert entre ells pels dèficits que hi havia, enlloc d’exigir el que pertocava”, ha exposat Farrés, que avui ha realitzat una visita conjunta al complex hospitalari amb els ministres de Política Territorial i de Ciència i Innovació, Meritxell Batet i Pedro Duque, amb qui han tingut una reunió amb una comitiva de l’hospital, presidida pel director general del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Joan Martí.

Farrés creu que l’Ajuntament ha defensar els interessos de Sabadell i considera que en aquesta ocasió s’han primat els interessos de partit. En aquest sentit, ella ha promès que si esdevé alcaldessa “hi hagi qui hi hagi” als governs espanyol i català, “m’enfrontaré amb qui m’hagi d’enfrontar“. La socialista creu que el Taulí és un valor per la ciutat i que ha d’esdevenir un hospital universitari “referent a Catalunya”.

Els ministres Batet i Duque amb Marta Farrés, candidata del PSC / O.E.

Tret de sortida pel 28-A

Els ministres Batet i Duque han visitat Sabadell –primer l’Observatori Astronòmic i després l’hospital– coincidint amb el dia que comença la campanya de les eleccions generals del proper 28 d’abril.

La ministra catalana, després de realitzar la visita, ha reivindicat la innovació en terreny com la medicina i ha demanat més paper per la dona. També ha assegurat que “respecta les decisions” del Tribunal Suprem, que ha impedit que els polítics independentistes empresonats no puguin participar en la campanya. Per resoldre el problema territorial català, Batet ha apostat per un diàleg en marc constitucional i estatutari.

Farrés confia que un bon resultat a les eleccions generals gui influir positivament en el PSC de Sabadell. “Venim d’un moment dur com a sigles”, ha reconegut Farrés, que ha creu que la figura del líder del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “ha aportat aire nou al partit“.

Comentaris
To Top