Ciutat

L’aposta del PSC: tornar a guanyar les eleccions generals a Sabadell

“Aspirem a ser la primera força a Sabadell. Sortim a guanyar”

L'acte de tret de sortida d'aquest vespre / LLUÍS FRANCO

El PSC engega la campanya per les eleccions generals. Aquest vespre els socialistes han donat el tret de sortida a la carrera de Pedro Sánchez per revalidar-se a la presidència del govern espanyol. A Sabadell, ho han fet amb la presència de l’alcaldable, Marta Farrés, i del seu candidat sabadellenc a les generals Paco Aranda, qui s’ha mostrat convençut que aquesta vegada recuperaran el primer lloc a Sabadell.

Aspirem a ser la primera força. Sortim a guanyar“, ha exposat Aranda, que ha apuntat que “no hi ha res escrit” pel que fa als resultats de les eleccions del 28 d’abril. El candidat ha exposat, en declaracions als mitjans, que la situació política actual és una “disjuntiva” entre un tripartit de dretes (PP, Cs, Vox) o un govern “progressista” liderat per Sánchez.

Farrés (PSC) llança una ofensiva contra ERC per les retallades al Taulí

En l’obertura sabadellenca de la campanya, Aranda ha fet una clara advertència en referència a un possible acord dretà: “En polítiques socials no suposaria el retrocés d’aquests deu mesos, sinó de quaranta anys”, ha sentenciat i ha parlat de propostes de l’ultradreta com la baixada del salari mínim o els permisos d’armes. “És l’hora de la veritat“, ha insistit Aranda, que a més ha subratllat que “Catalunya ha de ser decisiva” perquè “s’hi juga molt”.

Farrés ha participat en la mostra de cartells, després de la visita aquest matí dels ministres Pedro Duque i Meritxell Batet a l’Observatori Astronòmic i a l’hospital Parc Taulí. En la trobada també hi han participat altres noms de la llista sabadellenca per les municipals i històrics militants de la formació.

Comentaris
To Top