Ciutat

Un grup de taxistes s’ofereixen per traslladar gratuïtament la víctima de la violació als Jutjats

Una furgoneta dels Mossos trasllada els detinguts per la violació als Jutjats / LLUÍS FRANCO

Élite Taxi, una de les operadores del servei de radiotaxi de Sabadell, ofereix els seus serveis per portar gratuïtament als Jutjats la jove sabadellenca que va patir una agressió sexual el mes de febrer a Can Feu.

A través de Twitter, l’agrupació de taxistes assegura que “ens agradaria contactar amb aquesta noia per oferir-li, si ho necessita, desplaçament segur i gratuït per cada vegada que hagi d’anar o tornar del jutjat. Ens ajudeu?”.

La proposta arriba després que dissabte passat la víctima es vagi creuar amb un dels presumptes agressors al Centre de la ciutat. El seu advocat, Jorge Albertini, ha assegurat al D.S. que la persona amb qui es va topar la víctima “l’està seguint amb afany d’intimidar-la”.

Segons Élite Taxi, la proposta a través de Twitter ha tingut més de 230.000 impressions, des que la van posar sobre la taula dilluns al vespre.

Els Mossos ja fan aquesta tasca

La proposta d’Élite Taxi no és la primera que es posa sobre la taula de la víctima. Com en tots els casos en què es determina que és necessari, els Mossos d’Esquadra ja ofereixen el servei d’acompanyament als jutjats, i així se li ofereix a la víctima cada cop que hi ha d’anar.

Comentaris
To Top