Ciutat

José Luis Fernández i Ramón García, números 3 i 7 de Ciutadans a les municipals

Fernández, al centre; García, a la dreta, en una imatge d'arxiu / D.S.

Ciutadans ha anunciat aquest divendres que els actuals regidors José Luis Fernández i Ramón García aniran de números 3 i 7 respectivament a la llista per les eleccions municipals, el proper 26 de maig. El cap de llista serà Adrián Hernández, actual portaveu del grup municipal a l’Ajuntament.

José Luis Fernández té 43 anys i un grau superior en Anàlisi i Control. Treballa en el departament de producció d’una empresa farmacèutica. És militant de Ciutadans des del 2006, pràcticament quan es va fundar el partit, i un dels promotors de l’agrupació local sabadellenca.

Ramón García, per la seva part, té 34 anys i milita a Ciutadans des del 2012. És diplomat en Fisioteràpia i màster en Fisioteràpia Equina per l’escola Gimbernat, també és tècnic superior en imatge per al diagnòstic per l’IES Castellarnau. Actualment treballa de fisioterapeuta autònom. Abans ho ha fet en residències i entitats esportistes i com a auxiliar sanitari i tècnic en Imatge per al Diagnòstic d’urgències i quiròfan al Taulí.

Continuïtat

D’aquesta manera, la formació taronja manté a la seva llista els tres regidors que ara té al consistori. El 2015, Ciutadans va entrar per primera vegada a l’Ajuntament de Sabadell en obtenir tres regidors amb 10.106 vots. En els anteriors comicis el cap de llista va ser Joan García, que va renunciar a ser edil en obtenir l’acta de diputat al Parlament el febrer del 2016, i aleshores el va substituir Ramón García.

Comentaris
To Top