Ciutat

La mostra d’entitats de la Gent Gran s’ha fet un any més, a la plaça del Dr. Robert

Una puntaire dona explicacions a dues visitants a la mostra / ÓSCAR ESPINOSA

Aquesta tarda s’ha celebrat, dins la Festa Gran, la Mostra d’activitats de les entitats en que s’han pogut veure les manualitats artístiques que fan les entitats i casals de la gent gran de la ciutat així com una trobada de puntaires.

La mostra ha començat a les  16.30 h, a la plaça del Doctor Robert, i diverses persones s’han apropat per veure els treballs que s’hi han fet al llarg d’aquests mesos i d’altres que s’han fet in situ, al decurs de la tarda.

La mostra d’activitats també inclou balls diversos, com flamenc, country,  balls en línia, sevillanes, demostracions de gimnàstiques suaus i aeròbiques. En el mateix espai hi ha hagut una mostra  interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores, com ara realitat virtual, impressió 3D, robòtica, aplicacions com la TUS, etc. que cada cop estan més presents a la nostra vida quotidiana Tots els tallers eren oberts  a tothom.

Aquesta és una de les activitats més clàssiques de la Festa Gran que se celebra durant tota la setmana, dedicada a la gent gran de Sabadell, i que inclou, cinema, teatre, conferències i moltes altres activitats. Demà dissabte a les 16,30 tindrà lloc la desfilada de vestits de paper, a la plaça del Dr. Robert. Entre diversos vestits, en desfilarà un confeccionat amb diaris del Diari de Sabadell, que ha estat realitzat per la Maria Jesús Romero, que també el portarà. Diumenge matí, a Fira Sabadell hi haurà una cantada de totes les corals de les entitats, i a la tarda Ball de Cloenda amb l’Orquestra  Zamba  Show, a la plaça del Doctor Robert.

Comentaris
To Top