Ciutat

Joan Mena reclama un govern que aposti pels treballadors

El diputat Joan Mena d’En Comú Podem assegura que una possible coalició entre PSOE i Cs també comportaria un govern de dretes

De dreta a esquerra: Joan Berlanga, Joan Mena, Esther García i Juanma Martínez / MARIA POVEDA

El diputat d’En Comú Podem i exregidor de l’Ajuntament, Joan Mena, ha assistit a l’esdeveniment organitzat per Sabadell en Comú (SeC) a la plaça del Pi per parlar sobre les noves propostes de transformació del partit amb els ciutadans i ciutadanes de Sabadell. L’han acompanyat l’alcaldable dels comuns Joan Berlanga, i les també candidates de Sec Elena Hinojo Alejandra Sandoval.

Respecte a les pròximes eleccions generals del 28 d’abril, Mena ha afirmat amb rotunditat que sigui com sigui, el país es juga un govern liderat per la dreta. Segons el diputat d’En Comú Podem, una aliança de PSOE i Cs “no és pas una coalició d’esquerres”. En concret, ha fet referència al govern socialista de Manuel Bustos a Sabadell assegurant que les polítiques implementades durant el seu govern no van ser precisament d’esquerres. La immersió  lingüística o les pensions són alguns dels aspectes que es veurien perjudicats per la possible aliança entre PSOE i Cs, segons l’exregidor.

La número 24 a llista d’En Comú Podem a les eleccions generals, Esther García, ha posat sobre la taula diverses propostes dirigides als joves com ara la derogació del polèmic 3 + 2 universitari o la dignificació de la figura del becari a través de l’equiparació laboral. “Sabadell pot ser una punta de llança en polítiques de joventut” ha afirmat García.

Per la seva banda,  el col·lectiu Joves de Sabadell en Comú ha aprofitat l’ocasió per a presentar-se davant dels ciutadans. El representant de l’agrupació Juanma Martínez, ha incorporat al debat algunes de les propostes discutides a l’espai jove com la necessitat de reforçar els títols de formació professional o bé, facilitar l’accés dels joves al treball.

Comentaris
To Top