Esports

Punt important per acostar-se a l’objectiu

El Sabadell Nord ha posat fi a la ratxa de tres jornades sense puntuar gràcies al punt aconseguit aquest matí al Municipal de Ca n’Oriac davant el Sant Cugat (1-1).

Amb un dibuix tàctic diferent al que normalment utilitza Quico Díaz, el 3-5-2 amb carrilers profunds ha permès gaudir de més profunditat. Novament, el joveníssim David López era qui creava més maldecaps a la defensa santcugatenca amb les internades per la banda dreta. Després de 20 minuts d’escasses arribades de cert perill, una gran jugada individual de Marc Martí ha servit perquè Dani Muela, amb molta sang freda, superés amb un toc de qualitat la sortida del porter rival (1-0). Màxima efectivitat.

Aquest gol, lluny d’afeblir el Sant Cugat, ha fet que els visitants féssin un pas endavant i aconsegussin tancar, per uns minuts, els de Quico Díaz. Les centrades laterals i les jugades d’estratègia avisaven als arlequinats del perill. En una d’aquestes arribades, la sort ha somrigut al Sabadell Nord després de veure com la rematada de Mauri Alfaràs s’estavellava al travesser. Primer avís.

Segona part sense diferències

A la represa, la tònica ha continuat. El Sant Cugat, fent mal per fora busca una i altra vegada la porteria de Lluri fins que pocs minuts abans del primer quart d’hora, en un error de marca, el Sant Cugat feia l’empat. Tot i tenir alguna altra ocasió, amb xuts de Piñol i Muela, el Sabadell Nord pot donar per bo aquest punt veient com ha transcorregut la segona meitat.

Després d’aquest resultat el Sabadell Nord deixa, momentàniament, la permanència a sis punts. La setmana que ve, nova oportunitat per aconseguir la salvació de forma virtual.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top