Esports

L’afició arlequinada recupera l’esperança i organitza un bus a Alacant

Alegria dels jugadors després del gol d'Arturo al Lleida/Ll. Franco

L’agònica victòria sobre el Lleida Esportiu (1-0) ha provocat un efecte balsàmic a tots els nivells. El vestidor arlequinat s’ha tret un gran pes del damunt trencant una nefasta ratxa d’11 jornades i quasi tres mesos sense guanyar. A títol personal també es va veure el primer gol d’Arturo Rodríguez a la Creu Alta aquesta temporada. El murcià en suma 5 i es troba a un dels pitxitxis Aleix Coch i Néstor Querol. I la conseqüència més important és que el Sabadell ha sortit de la zona de descens -gràcies també a l’empat a última hora del Castelló a El Collao davant l’Alcoià- i ara ocupa posició de playout amb 5 jornades per davant.

També l’afició ha recuperat l’esperança. Els 2.500 seguidors que van anar diumenge a la Creu Alta van gaudir i patir a parts iguals, però al final van poder celebrar allò que tant desitjaven. N’hi ha hagut prou perquè un grup de penyistes posessin en marxa la iniciativa d’organitzar un bus per viatjar dissabte a Alacant on el conjunt arlequinat s’enfrontarà dissabte (19 hores) a l’Hèrcules en el Rico Pérez. Això sí, la condició és omplir les 50 places (a un preu de 30 euros) en les pròximes hores. De moment, les inscripcions van a bon ritme (s’han superat les 30) i s’espera tirar endavant. Els interessats poden contactar amb Diego Larrubia (@diegosabadell). Sembla, doncs, que els homes d’Antonio Hidalgo no estaran sols al Rico Pérez -un estadi on mai s’ha guanyat a l’Hèrcules- en plena Setmana Santa.

Pendents d’Alcoi

Després visitar l’Hèrcules, el Sabadell afrontarà dues jornades claus davant rivals directes com Castelló i Alcoià. Precisament la data del partit d’El Collao pot determinar canvis sensibles. L’Alcoià vol jugar divendres 3 de maig a la tarda (probablement a les 16.30 h) per la coincidència aquell cap de setmana amb la tradicional festa de Moros i Cristianos a la ciutat alacantina. Argumenta una qüestió de seguretat en la seva sol·licitud a la RFEF i tot va pensar que es donarà llum verda al canvi. Si és així, el Sabadell, que en principi no volia acceptar, té decidit avançar el duel de la setmana anterior a la Creu Alta contra el Castelló al dissabte 27 d’abril per gaudir d’un dia més de descans. En tot cas caldrà esperar l’oficialitat dels canvis, però és gairebé segur que serà així.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top