Ciutat

Seguretat, neteja i ordenances, els punts forts de Nova Participació Sabadell

La seva alcaldable, Ana María Huertas, ha apuntat que es presenten davant d’un “govern ineficaç”

D.S.

Nova Participació Sabadell s’afegeix a la pugna per les properes eleccions del mes de maig. Aquest vespre la formació ha fet una presentació oficial de la candidatura, en la qual s’han marcat com a objectiu entrar en el consistori. La formació, liderada per Ricardo Rosso i Eduardo Torres, ha marcat com a línies estratègiques de la seva campanya l’ordre públic, les lleis municipals i la salubritat dels carrers.

La plataforma, creada l’any 2005, no ha tingut activitat política fins ara. Els seus impulsors assenyalen que no tenen afiliació política, tot i que la candidatura compta amb una important presència d’antics militants socialistes.

La seva alcaldable, Ana María Huertas, ha apuntat que la plataforma ha decidit presentar-se a les eleccions després de quatre anys d’un “govern ineficaç” conformat per quatre partits “que no es poden veure ni entre ells”: “Han posat la ciutat com mai l’havíem vist abans. Els hem de fer fora com sigui“, ha sentenciat. Com a punta de llança, Huertas ha apuntat a la participació del teixit d’associacions i entitats en les decisions polítiques i els equipament de salut i d’ensenyament.

Un dels candidats de la formació, Ricardo Rosso, ha deixat clar quins són els objectius de la formació política: “Exigim seguretat, neteja i el compliment de les ordenances. Que la resta esperi”, ha exposat en l’acte celebrat al Casal Pere Quart. Ha explicat que es presenten per a ser una “alternativa de govern” al marge del sistema de partits.

Crítiques a l’equip de govern

Rosso ha fet referència a l’equip de govern actual i ha apuntat: “Ni el propi quadripartit està content de la seva tasca”, ha assenyalat i ha dit que es tracta “d’esquerra de conveniència”. Al marge, les crítiques també han vingut per la línia independentista d’algun dels grups del govern: “Estem cansats que es moguin més per les banderes que per les entitats“, ha apuntat.

Precisament, en defensa de les entitats, el secretari general del partit, Eduardo Torres, ha exposat que a Sabadell han de “manar nosaltres i els nostres veïns” tot apuntant que ell és un “home de barri”.

Comentaris
To Top