Ciutat

Un menor de 17 anys mor atropellat per un tren de Rodalies

Mor un noi de 17 anys atropellat per un tren de Rodalies a Sabadell Nord

El tren de Rodalies aturat a Sabadell Nord, aquest matí / DS (CEDIDA)

Un menor de 17 anys ha mort després de ser atropellat per un tren de Rodalies aquest matí. L’atropellament s’ha produït a les proximitats de l’estació de Sabadell Nord i ha provocat talls en la línia R4 de Rodalies entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa.

El noi estava acompanyat d’amics, segons fonts policials, en el moment en què s’ha produït l’accident. Segons els Mossos d’Esquadra, tot apunta que es tractaria d’un suicidi.

L’accident s’ha produït en la recta que agafa el tren en sortir de la plaça d’Espanya, a l’alçada de l’escola Virolet, en concret a l’alçada del carrer Andorra (Can Llong). Els Mossos d’Esquadra s’han fet al càrrec de la investigació i la policia ha pres testimoni dels altres dos menors presents al lloc de l’accident.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top