Esports

Manuel Gato: “Amb Hidalgo sortim al camp amb un pla”

Gato en una acció del partit de diumenge passat contra el Lleida/Ll. Franco

En una entrevista concedida a Diari de Sabadell (edició de paper d’aquest dijous), Manuel Gato destaca la influència del nou tècnic Antonio Hidalgo en la millora experimentada per l’equip en les dues últimes jornades que va culminar amb la victòria de diumenge passat contra el Lleida Esportiu que trencava una nefasta ratxa d’11 jornades sense guanyar. “Amb Hidalgo sortim al camp amb un pla. És un nou sistema, nous conceptes tàctics i ho treballem molt durant la setmana perquè surtin bé en els partits. Està clar que amb el dibuix tàctic sol no es guanya i cal afegir aspectes com la concentració, pressió, intensitat i, sobretot, saber competir. Són els detalls que marquen la diferència”, assegura.

El jugador alacantí, que va quedar arraconat per Kiko Ramírez, s’ha reactivat amb l’arribada del seu excompany Hidalgo a la banqueta. Diumenge passat va sortir de la gespa entre l’ovació de l’afició després de fer un gran partit. Ha aconseguit canviar les crítiques per aplaudiments. “Vaig tornar al Sabadell amb molta il·lusió després dels tres anys a Segona A. La trucada de Toni Seligrat va ser important, però hi van influir altres factors. No em podia imaginar un inici tan dolent i allò va generar un clima de nerviosisme i moltes crítiques. Jo crec que estava en la línia d’irregularitat de tot l’equip. Amb Kiko Ramírez vaig viure una situació molt dura i estranya. Vaig decidir refugiar-me en el treball diari i la paciència i estic content d’haver estat capaç de superar aquella difícil situació. Ara he trobat la recompensa a la meva perseverança i em sento molt feliç”.

També se sent molt optimista sobre el futur arlequinat en aquesta lliga. “Ara mateix no signo el playout. Hem de continuar en la línia que ens va fer guanyar el partit contra el Lleida. Amb màxim compromís i entrega. No m’agrada mirar la classificació ni fer càlculs perquè quasi sempre surten malament i pot ser contra pruent psicològicament. Penso que ara tenim més arguments per creure”.

El Sabadell visita dissabte (19h) un estadi, el Rico Pérez, on no ha guanyat mai jugant contra l’Hèrcules. Sí que ho va aconseguir sent el rival l’Alacant. Curiosament, Gato ha jugat amb l’Alacant i l’Hèrcules i, per tant, sap que és guanyar moltes vegades com a local. De visitant també va celebrar victòries a les files de l’Alcoià en les seves dues últimes visites. Ara només li falta fer-ho amb un Sabadell que no estarà sol en el coliseu alacantí. L’autocar organitzat per iniciativa d’alguns penyistes tira endavant, però encara queden places lliures. Els interessats poden contactar amb Diego Larrubia (651644952) per inscriure’s. El preu són 30 euros.

Pajarero veu un desbloqueig

El central arlequinat, Fernando Pajarero, també mostrava el seu optimisme. “Necessitàvem una victòria per desbloquejar-nos mentalment i agafar confiança. Ara es veu tot diferent. El triomf contra el Lleida va tenir un gran efecte anímic i l’equip té una altra cara”, va dir. El central fins i tot veu possibilitats de sorprendre l’Hèrcules al seu estadi tot i la pèssima ratxa arlequinada (8 partits consecutius sense puntuar a domicili). “Davant els equips de dalt hem competit bé i hem donat la cara. L’Hèrcules té una gran plantilla i per això ocupa lloc de playoff, però hem de fer el nostre partit i l’objectiu serà sumar els tres punts”.

De totes maneres, el Sabadell sap que s’ho jugarà tot davant rivals directes. S’ha confirmat que contra el Castelló, a la Creu Alta, es jugarà definitivament el dissabte 27 a les 6 de la tarda. El motiu és guanyar un dia de descans perquè la Federació Espanyola ha donat llum verda a la sol·licitud de l’Alcoià d’avançar el partit de la 36a jornada a El Collao al divendres 3 de maig a les 16.30 hores per motius de seguretat, en coincidir amb la festivitat de ‘Moros i Cristianos’ de la ciutat alacantina aquell cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top