Ciutat

El PSC vol fer del Vallès una punt de referència per a empreses start-up

El número 2 de la candidatura socialista i Secretari d’Estat d’Agenda Digital, Francisco Polo, visita Sabadell

/ A.A.

Més confiança pels empresaris i un punt de referència per a empreses emergents (start-up). L’alcaldable del PSC, Marta Farrés, ha marcat els seus eixos de campanya en referència al futur de la indústria sabadellenca. Ho ha fet en una visita a Sabadell aquest matí, acompanyada del número 2 de la candidatura del PSC i Secretari d’Estat d’Agenda Digital, Francisco Polo.

Precisament, Polo ha exposat que el Vallès és part d’una estratègia socialista per “fer d’Espanya una nació emprenedora, la pròxima start-up nationEn aquest sentit, ha emmarcat la comarca en un gran projecte de creixement de la indústria 2.0 pels propers anys. En concret, la fita és augmentar el teixit industrial un 20% en tot el país. “Volem atraure talent”, ha exposat Polo.

Farrés (PSC) llança una ofensiva contra ERC per les retallades al Taulí

Farrés ha enumerat algunes mesures de proximitat amb l’objectiu de corregir la línia política de l’actual Ajuntament, sobre qui ha apuntat que “ha fet alguna cosa malament”, i del govern de la Generalitat, que, segons Farrés, “ha maltractat la ciutat”.

Entre les mesures immediates, la candidata socialista ha apostat per una digitalització de l’Ajuntament, la transformació del riu Ripoll, crear un pol de formació a l’entorn de l’aeroport, i sobretot, segons ha apuntat l’alcaldable, “tornar a generar confiança entre l’empresariat“.

Comentaris
To Top