Ciutat

Els gustos dels infants marquen la moda de les mones

L'Unicorni ja va tenir molt èxit l'any passat / D.S

Animals mítics, personatges clàssics dels còmics de tota la vida, nines de moda, o simplement l’indestructible conillet de Pasqua són alguns dels molts motius, fets de xocolata, que els nens i les nenes demanen aquests dies als pares i padrins. Segons els pastissers de Sabadell, consultats pel D.S, una de les figures infantils més demanades és l’unicorn.

No obstant el rècord de demanda, l’ha protagonitzat la nina de moda, Lol Surprise Glitter Sèries, que està ‘arrasant’ entre la població infantil femenina. Una nina que ve acompanyada d’una esfera amb diversos objectes. L’empresa que la fabrica, MGA Entertainment, n’ha venut més de 400 milions des del 2018. Els nens es decanten més pels personatges dels videojocs.

La nina LOL en figura de xocolata / D.S.

El més demanat enguany és el Fortnite, un videojoc que va sortir al mercat l’any passat i que ha obtingut un gran èxit entre nens i adolescents. Un joc que va ser trending topic mundial a Twitter i Youtube l’any passat.

Fornite, el videojoc preferit dels nens / D.S.

Els personatges dels dibuixos de la televisió també són presents a les ‘mones’ de xocolata. Escenes de la ‘Patrulla canina’ amb camió de bombers inclòs, escenes de la producció Disney Frozen, o altres personatges de la ‘fàbrica dels somnis’ segueixen presents als aparadors de les pastisseries aquests dies de Pasqua.

Mona amb els personatges de Frozen / D.S.

Però l’oferta va més enllà, des de clàssics com Mister Potato, Son Goku, Peppa Pig, els barrufets i l’incombustible Bob Esponja, fins a la samarreta del Barça, passant pels galàctics R2D2 C3PO i Darth Vader, o simplement un castell, una caseta o el vaixell pirata. La imaginació dels infants no té límit a l’hora de complir amb el ritual de menjar la mona més dolça i més atractiva.

Tot un clàssic / D.S.

En algunes pastisseries també es compleix amb la tradició que marca el costumari català i segueixen oferint les clàssiques mones de brioix dolç, amb els ous durs, un per cada any que té l’infant. Són residuals, però encara hi ha qui la compra, ni que sigui per donar un bon ensurt al seu nebot que s’espera una cosa ben diferent.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top